напишіть нам

Необхідні документи для оформлення шенгенської робочої візи в Польщу та національної робочої візи в Польщу:

  • Український паспорт;
  • Заповнена анкета на візу;
  • Оригінал і копія документів, які підтвердять мету вашої поїздки;
  • Копія закордонного паспорту – перша сторінка,сторінки з візами;
  • Страховий поліс. Ціна залежить від різновиду страхового полісу;
  • Копія внутрішнього паспорту – 1, 2 сторінка, сімейний стан, прописка;
  • Закордонний паспорт, де ще залишається хоча б дві вільні сторінки, а термін дії якого виходить не раніше, ніж за 3 місяці після останнього планованого виїзду з території ЄС;
  • 2 фотографії не більш як піврічної давності. Не забудьте вказати у фотосалоні, що вам потрібні фото саме на візу, так як вони відрізняються від звичайних фото на документи (обличчя має займати 70-80% фотографії);
  • Консульський збір 35 євро (для шенген-візи). При оформленні національної польської візи консульський збір відсутній;
  • Якщо ви подаєте документи на робочу візу через візовий центр, то також потрібно заплатити візовий збір, який становить 18,5 євро по діючому курсу, і подати оригінал квитанції про оплату; 
  • Лист-підтвердження реєстрації при подачі через візовий центр. Зареєструватися можна через сайт центру або ж за телефонами гарячої лінії;
  • Підтвердження вашого фінансового забезпечення – довідка з банку про стан та рух ваших коштів за останні 6 місяців, а також довідка з робочого місця та довідка про зарплату (при виготовленні робочої шенген-візи);

У даному випадку це запрошення на роботу від польської сторони у формі заяви-доручення про намір надання роботи іноземцю (Oświadczenie o zamiarze powierzenia pracy cudzoziemcowi) або дозволу на роботу (Zezwolenie na pracę cudzoziemca), виданого відповідним Воєводським управлінням за місцем реєстрації роботодавця. Заява-доручення про намір надання роботи іноземцю і дозвіл на роботу від локального воєводи за місцем реєстрації роботодавця повинні бути на офіційному бланку, датовані, з підписом відповідальних осіб і печаткою. Обов’язково вказується мета та тривалість планованого перебування в Польщі, дані заявника, дані роботодавця, контакти. 

Звертайтесь до нас і ми допоможемо Вам отримати необхідні документи!

Віза в Польшу

Для в’їзду та короткострокового перебування на території Польщі громадяни України мають право оформити шенгенську візу. Польська шенгенська віза дає право відвідувати інші держави Шенгенської зони. При цьому важливо пам’ятати про так званому “правилі першого в’їзду” – на територію Шенгену Ви повинні в’їхати через ту країну, посольством якої була видана віза. Порушення цього правила може спричинити проблеми в майбутньому при оформленні віз. Польські візи бувають різних типів залежно від мети і термінів перебування в Польщі: короткострокова (тип C), транзитна (тип A і B), національна польська віза (тип D). Найбільш поширені польські візи першого типу. Такі візи бувають туристичними, діловими (бізнес-візи) та гостьовими – залежно від мети поїздки. Польські візи бувають як однократними, так і багаторазові (дозволяють необмежену кількість в’їздів до Польщі в рамках дії візи).

Скориставшись послугами нашої кваліфікованої візової підтримки, Ви отримаєте можливість оформити більшість типів віз, на різні терміни!

Типи польських віз

Робоча віза до Польщі (С05, D05, D08)

Віза використовується для довготривалого перебування за кордоном.

Види робочих віз:
  • національна (180/360 та 360/360)
  • робоча шенген віза (90/90)

Видається на основі запрошення і дає право не тільки на перебування, але й на роботу в Польській Республіці.Маючи у паспорті робочу візу слід обмежитись 4-5 поїздками.

Зaмовити
Бізнес віза до Польщі (С04)

Цей тип польської візи призначений спеціально для бізнесменів, які виїжджають в країну для вирішення ділових питань та налагодження співпраці з польськими підприємствами. Для оформлення потрібне запрошення від польської компанії-партнера та контракт.Бізнес віза може бути від 30/90 до 90/360 –яку кількість днів поставити вирішує консул. Якщо  Вам відкрили мінімальний термін, тоді з тим самим запрошенням та контрактом можливо повторно подати на візу.

Якщо Ви плануєте часто їздити за кордон та відвідувати інші країни шенгенської зони – Шенгенська бізнес віза саме для Вас.

Зaмовити
Туристична віза в Польщу (C01)

Даний тип візи підходить для тих, хто планує відправитися в турпоїздку в Польщу, і видається тим, хто не має намірів займатися на території країни комерційною діяльністю чи працювати. Термін туристичної візи може бути від 1 до 30 днів. Підтвердженням цілей поїздки в цьому випадку служить ваучер з готелю та підтвердженням броні номера на певний період. Оформлення туристичної візи в Польщу не вимагає особистої поїздки в консульство.

Зaмовити
Гостьова віза в Польщу

Цей тип візи підходить, якщо в Польщі живуть Ваші родичі або друзі, до яких хотілося б регулярно їздити в гості. Основний документ для отримання гостьової візи – запрошення від приймаючої сторони. Гостьова віза буває тільки одноразовою, і вимагає особистої подачі документів у консульство Польщі. Термін дії такої візи може варіюватися, але не перевищує 90 днів. Іноді набагато простіше відкрити бізнес візу в Польщу на 1 місяць, ніж гостьову на той же період.

Зaмовити
Коли слід оформляти мультивізу в Польщу?!

Якщо Ви хочете проводити багато часу в Європі, то оптимальний варіант – польська мультивіза, яка відкриває такі можливості:

  • право багаторазового відвідування Польщі та інших країн Шенгену в період її дії;
  • можливість перебувати в Європі від 90 до 180 днів на рік;
  • можливість самостійно визначати термін перебування в кожній країні Шенгена.
Зaмовити

Наявність візи не гарантує в’їзд в Польщу, остаточне рішення належить Прикордонній Службі. За наявності підозри щодо неправдивості задекларованої мети подорожі, вам можуть відмовити у в’їзді до країни. Термін перебування в Польщі не повинен перевищувати вказаної кількості днів у візі. Пам’ятайте, що отримана віза в польському консульстві надає право легально працювати тільки в Польщі.